céginformációsajtószobaelérhetőségfőoldalkeresés: MagyarEnglish
új italipari gépek

használt gépek

szerviz, karbantartás

egyedi gyártású berendezések


márkaképviselet

referenciák


 
8800 Nagykanizsa
Új Élet út 1/B

tel.: +36 30 235 8863
       
info@drinksystem.hu

Adatvédelmi tájékoztató


   
  Untitled Document
Varga Pincészet Kft

"Pincészetünk palackos bor és pezsgő értékesítése 2004. évben 8,6 millió volt, az dei évben várhatóan meghaladjuk a 9 millió palackot. Az eladott palackok alapján a második helyen állunk a magyar pincészetek között, úgy a belföldi, mint az exporttal növelt összes értékesítésben.

Az ország több borvidékén rendelkezünk jelentős szőlőültetvényekkel, az alapanyag legnagyobb részét badacsonyörsi pincészetünkben dolgozzuk fel, a palackozás pedig kizárólag itt történik. Tevékenységünkben megpróbáljuk összhangba hozni a családi és a nagyüzemi borászat minden előnyét. A nagyüzemi méretű termelés lehetőséget ad arra, hogy a legkorszerűbb berendezésekkel, a legújabb technológiai színvonalon, a legmagasabb minőségben, mégis költségtakarékos módon állítsuk elő termékeinket. Ehhez kértük a DRINK SYSTEM KFT. segítségét, amikor 2004-ben megbíztuk őket töltő üzemünk átalakítási munkáinak elvégzésével.

A munkálatok pontosan határidőre befejeződtek, a termelés 2005. június 30-án megindult, és azóta is gördülékenyen folyik.

Nagyon örülünk annak, hogy egy ilyen precíz, munkájára igényes, nagyszerű szakmai háttérrel rendelkező céget választottunk ehhez a beruházáshoz."

Varga Péter
Ügyvezető Igazgató

 

 

 

 

 

  vélemény
  Untitled Document