céginformációsajtószobahonlapajánlóelérhetőségfőoldalkeresés: MagyarEnglish
új italipari gépek

használt gépek

szerviz, karbantartás

egyedi gyártású berendezések


márkaképviselet

referenciák

termékkatalógusok

termékeink 
8800 Nagykanizsa
Új Élet út 1/B
tel.: +36 93 519 050
       +36 93 519 051
fax: +36 93 519 052
info@drinksystem.hu

 


   
  Untitled Document
ÚJ ITALIPARI ÉS CSOMAGOLÓGÉPEK

 • Komplett gyártósorok tervezése
 • Egyedi célgépek tervezése, gyártása
 • Meglévő technológiák korszerűsítésének tervezése
 • Gyártás optimalizálás, bővítések tervezése
 • Kapacitásnövelés tervezése
 • Telepítéstervezés
 • Géppark fejlesztési tanácsadás
 • Új palackozó üzemcsarnokok nyomvonal tervezése
 • Vezérléstechnikai tervezés, PLC programozás  
 • Palackozó üzemek villamos tervezése, kivitelezése
 • Adatgyűjtési rendszerek tervezése, kialakítása (SAP, Maximo)


Amennyiben Ön új italipari vagy csomagológépet/gépsort keres, mi segítünk Önnek a legmegfelelőbbet kiválasztani. Kérjük, a mellékelt igénylőlap kitöltésével adja meg a berendezés(ek) technikai paramétereit! 


ÁLTALUNK KÉPVISELT GYÁRTÓ CÉGEK

VIPOLL D.o.o

A Drink System Kft. sokéves együttműködésre tekint vissza a VIPOLL D.o.o szlovén céggel, ami kis kapacitású palackozó gépsorok gyártására specializálódott. Folyamatos innovációs fejlesztéseikkel az évek során az italipar egyik meghatározó gyártó vállalkozásává nőtte ki magát.
Legújabb fejlesztésű töltőgépük az alábbi fotón látható.

Cégünk büszke arra, hogy a Vipoll D.o.o-tól beszerzett és továbbértékesített új italipari gépek mellett, felkérésre munkaerő biztosításával is részt vett a gyártási folyamatokban a vállalkozás szlovéniai telephelyén. Jó kapcsolatunknak köszönhetően a Drink System Kft. romániai, szerbiai, boszniai, horvátországi, valamint a badacsonyörsi Varga Pincészet Kft. géptelepítési munkáiban is közreműködött a Vipoll D.o.o-val. 

 

 

 TALLERES PUPAR S.A

A céget 1960-ban Spanyolországban Antonio Puerto és José Parera alapította, ami az AUXIEMBA márka nevű jövő generációs címkéző és palackjelölő gépek megtervezésére és gyártására specializálódott.
Az új címkéző gép a legújabb technológia alapján készült azért, hogy a spanyol és nemzetközi piac szükségleteit kielégítse.

Referencia listájukon szerepel számos spanyol és nemzetközi bor, likőr, üdítő- és olajipari, víz, tisztítószer és vegyipari gyártó cég, valamint a martfűi Bunge Növényolajipari Zrt.

  vélemény
  Untitled Document

2003. óta dolgoztatunk a Drink System Kft-vel. Elsősorban PET és üveges gépsoraink nagyjavítási mun-káira kérjük fel a céget. A munkák mindig időben kez-dődtek és fejeződtek be, a végeredmény pedig magas szakmai képzettségről és nagyszerű csapatmunkáról árulkodik.

Apenta Kft.
Klaus Gerasch
Ügyvezető igazgatóCégünk 2005. év elején kereste fel a Drink System Kft.-t egy 30 m hosszú egysoros szállítószalag pálya gyártásával.
A szállítószalag határidőre elkészült, a beüzemelés óta kitűnően működik. A munka magas színvonalú műszaki háttérről és kitűnő csapat-munkáról árulkodik.

Pannontej Rt.
Eckert Miklós
Beruházási vezető2004-ben megbíztuk a Drink System Kft-t töltő üzemünk átalakítási munkáinak elvég-zésével. Nagyon örülünk an-nak, hogy egy ilyen precíz, munkájára igényes, nagy-szerű szakmai háttérrel ren-delkező céget választottunk ehhez a beruházáshoz.

Varga Pincészet  Kft.,
Varga Péter
Ügyvezető igazgató